пропър почистваща фирма Варна

Почистваща Фирма Варна

+359 876 484 483

Вътрешно почистване на автомобили
Варна

Ние от почистване на автомобили пропър ще дойдем до Вашия дом

Най-доброто интериорно почистване на автомобили във Варна

Вътрешно почистване на автомобил Варна

Цени започващи от 39.00лв (3-5 часа)

Вътрешно почистване на автомобил Варна включва, всички прозорци и огледала, винилови повърхности, пластмасови повърхности, таблото, централната конзола, поставките за чаша, багажника и всички жабки. Основно почистване на  кожени и текстилни седалки ще бъде направено ако има силно замърсяване или петна както и мокетите и стелките ще бъдат изпрани и изсушени със специална перяща прахосмукачка. Ако седалките са кожени основното почистване ще бъде извършено с меки четки, микрофибърни кърпи и професионални препарати които оставят повърхноста меко и суха на допир. Кожените седалки ще бъдат обработени с препарат а ако седалките са текстилни ще бдат изпрани. Пластмасата по автомобила ви няма да бъде намазана с препарат а ще бъде оставена блестящо чиста с заводски вид. Вашия автомобил може да бъде допълнително таксуван ако интериора е изключително замърсен. 

Препоръка: Тази услуга се предлага за леко замърсени автомобили които желаят да освежат интериора си а за силно замърсени автомобили Варна които се нуждаят от по-сериозно почистване и обработване на седалките може да погледните другата ни услуга Пълно интереиорно почистване на автомобили Варна. Препоръчваме тази услуга веднъж на свеки 6 месеца за да запазим вашия интериор да изглежда като нов.  Не се колебайте и се свържете с нашите експерти от пропър почистване Варна и придайте лясъка който заслужава на вашия автомобил. Вътрешно почистване на  автомобили Варна ще ви помогне да се справите с петната и мръсотията по вашия автомобил.

Пране на интериор Варна

Пълно Вътрешно почистване на автомобили Варна

 Цени започващи от 79.00лв (8-10 часа)

Вие няма да намерите по комплексна и добра интериорна услуга от тази. Нашето пълно интериорно почистване Варна ще се справи дори и с най-замърсения автомобил. Ние ще достигнем до всяка покнатина и гънка на вашия автомобил като ще връщаме вашия автомобил до най- близкото до ново състояние възможно. Ако търсите безкомпромисно интериорно почистване което да възтонови вашия автомобил и да му върне стария блясък вие сте на правилното място. Нашите експерти от Пропър почистване Варна знаят точно как да се погрижат за вашия автомобил и да възтановят вашия салон. 

Тази услуга включва всичко от дълбоко почистване на детайлите и интериорно почистване от пода до тавана което вкючва: основно почистване на кожата, пране на седалките и мокетите плюс измукване на влагата и почистване с пара на тапицерията на седалките и мокетите и стелките, подлакътниците и всичко останоло което се нуждае от почистване с пароструйка. Използваме премиум продукти и обработваме кожата на седалките като използваме двеутапно обработване което предпазва вашите кожени седалки от петна и  ув лъчите.

Пропоръка: Силно замърсените автомобили ще видят най-драстичната промяна след почистване. препоръчително е да намажем седалките на колата с препарат за защита на кожата. Също така ще намажем седалките ви с препарат който отблъсква петната и мрасотията и предпазва вашия интериор за по-дълго. Свържете се с пропър почистване Варна и почистете вашия интериор във Варна сега.

Почистване на интериор Варна

Други услуги