пропър почистваща фирма Варна

Почистваща Фирма Варна

+359 876 484 483

Пране на килими Варна

Ние ще дойдем да изперем вашите килими във
Вашия дом

Прафесионално пране на килими Варна

Пропър почистване на килими желае да ви предложи най-доброто почистване на килими във Варна и да върне новия вид на стария ви килим. Вашия килим е в добри ръце и ние поставяме високи стандарти в почистването на килими. Ето затова ние използваме най-доброта почистваща формула за безотказни резултати всеки път. Всяко пране на килими Варна преминава под огледа на нашите супервайзъри като индивидуалния ни подход към всеки килим  и мокет ни позволява да ви предоставим най-добрата почистваща услуга.

Нашите услуги

  • Прахосмучене (премахване на прах и мръсотия)
  • Почистване на животински косми
  • Премахване на петна
  • Пране с препарат
  • Почистване с водоструйка 
  • Почистване и обезпаразитяване
  • Премахване на лоши миризми 

Имам петно на килима какво да правя?

Петната по килимите и мокетите са трудни за премахване особено ако са оставени непочистени за дълго време. Вие може да използвате някои от почистващите средства като: сода, оцет или препарат кйто може да намерите в магазина за да премахнете досадните петна. В случай че не успеете не се колебайте а се обадете на Пропър пране на килими Варна. Ние използаваме спциализирани машини и препарати за почистване и пране на килими и мокети и знаем точно как да се справим с вашия проблем.

Как ще протече изпирането на вашата килим или мокет

Инспекцция на вашия килим

Анализиране на вида материя, състояние, наситеност на цветовете, замърсяване и петна и най-накрая преценка на методите и препаратите необходими за почистването на

Прахосмучене на двете страни на килима

Помага премахването на пръст, прах, животиски косми и други нежелани боклуци от вашия килим

Разтриване

Помага за по лесното премахване на заседналата и наслоена мръсотия както и за петната

Третиране с препарати

Силно замърсеи места и петна

Обработване с пара и изпиране

За финално премахване на всичката мръсотия и петна от вашите черги, мокети и килими.

Почистване на килими във Варна на място

Точно както паркетите и меката мебел так и килимите служат като въздушен филтър за вашия дом. Те улавят в тях мръсотия и бактерии и служат като бариера за мръсотията и праха да цирколира в другите стаи. Но това е възможно само ако вашите килими и черги са чисти. Затова е хубаво поне два пъти годишно да почиствате вашите килими, мокети и мека мебел. За да Ви осигурим тази услуга нашите специалисти от пропър почистване на килими Варна предоставя висококачествено почистване на килими във Вашия дом. Те се фокусират върху техника и трепарати с които да възтановят блясъка на вашите килими и мокети. Когато премахнем праха и мръсотията от Вашия килим това ще направи домът ви да излгежда по красив и свеж и ще му придате уютът който търсите.

Килимите които можем да почистим 

Специалистите от пропър пране на килими са обучени да се справят със всякакъв вид килими и мокети без значение дали ще синтетичен или ориенталски килим, персииски килим или скъп килим, нашите експерти знаят как да се справят с тях. И спрямо вида на матереята те използват специални методи да ги почистят. Например за вашия синтетичен килим ние ще използваме препарати и специални машини да го почистим докато за вашия ориенталски килим ние ще използваме само мека четка и много лека препарати без никакви почистващи машини за да запазим материята на вашия килим.

Нашите ефикасни и нежни методи за почистване и сушене предпазват вашия килим от наранявания и оставят цвета на вашия килим наситен и свеж. Ако след почистване получите килима си по лошо изглеждащ отколкото когато сте го донесли тогава няма да има смисъл да почиствате килима или мокета си. Хубавото е че това никога не може да се случи при Пропър пране на килими Варна защото ние знаем точно какво да направим за да ви върнем един добре почистен и красив килим. 

Пране на мокети Варна
Пране на килими Варна

Колко често трябва да си почиствам килима?

Без значение дали говорим за килими или мокети те се  нуждаят от два вида почистване – ежедневно почистване и дълбоко почистване. Вашият килим или мокет трябва да се прахосмучи и почиства поне веднъж седмично но също така трябва да го почистите професионално поне веднъж на 6 месеца за да запазите килима си ида увеличите живота му.

Къде да намеря най-добрата почистваща фирма за килими във Варна?

Няма нужда да търсите далеч! Ние от пропър почистване на килими Варна сме се доказали в години с невероятни резултати и можем да ви спестим време и пари като дойдем и почистим вашия килим или мокет на място във вашия дом.