пропър почистваща фирма Варна

Почистваща Фирма Варна

+359 876 484 483

Пране на мокети Варна

Заложете на качеството

Защо да изберете Proper за прането на Вашия мокет

✓ Осигуряваме пълна дезинфекция

✓ Използваме само екологично чисти продукти

✓99% успешно премахнати петна

✓ Гарантирано сух мокет до 6 часа

✓ Премахване на неприятните миризми

✓ Ароматизиране

✓ Бърза реакция до 48 часа

✓ Запазваме чистотата във Вашия дом

✓ Винаги любезно и учтиво отношение

Пропър предлага професионално пране на килими, извършвано от обучени и висок оборудвани специалисти с дългогодишен професионален опит. Нашата репутация говори сама за себе си – просто погледнете нашите отзиви, преди да си запазите час! Ако търсите фирма за почистване на килими на достъпни цени, обадете се на 0876 484 483 сега за безплатна оферта или за запазване на час.

Цени за професионално пране на мокети с пара и отсраняване на петна

Почистването на мокети е работа, която е най-добре да се извършва от професионалисти. Методът за пране с пара на нашите специалисти не само премахва мръсотията от замърсените мокети, но и унищожава микробите, плесените и бактериите и има силен дезинфекциращ ефект върху тъканите.

Да поставя  таблица с Цени !!!

Пране на мокети Варна

Как ще почистим килимите ви?

Нашите техници са оборудвани и обучени да извършват мокро и сухо пране на мокети.
Най-разпространеният метод за професионално почистване на мокети е екстракцията с гореща вода (известна също като почистване с пара). При нас се извършват следните стъпки преди прането на всеки мокет.

Стъпка 1. Оценка на риска, за да се открият всички потенциални рискове по време на работата с вашия мокет

Стъпка 2. Идентифициране на вида на влакната на мокета, за да се определи най-добрият начин за почистването му.

Стъпка 3. Изследване на килимите ви за наличие на петна и зацапвания.

Стъпка 4. рН тест на влакната с помощта на цифров рН метър, за да се установи дали има някакви потенциално опасни остатъци от предишни почиствания.

След като разберем с какъв тип влакна на мокета си имаме работа и определим най-добрия начин на действие, нашия специалистът по почистване на мокета ще продължи със следващите стъпки:

Стъпка 6. Мокетите ви ще бъдат изчистени с прахосмукачка с висока филтрация, за да се отстранят сухите замърсявания.

Стъпка 7. Предварително напръскваме с антибактериален препарат, който унищожава бактериите и вирусите и разтваря замърсяванията, които са се прикрепили към влакната на мокета.

Стъпка 8. Мощно почистване с пара, което ще премахне всички разтворени замърсявания и ще остави мокета ви дълбоко почистени, дезинфекцирани , гладки и с небесен аромат.

Стъпка 9. Усъвършенствана обработка на петна за всякакви остатъчни петна.

Стъпка 9. Единственото което остава е да се насладите на чистия си мокет и да благодарите на нашите техници за добре свършената работа

Методът за дълбоко пране на мокети, който използваме, е екстракция с гореща вода. Тази процедура се използва за третиране както на килими, така и на мека мебел. Въпреки че тази обработка е широко известна като почистване с пара, тя е по-усъвършенствана от обикновеното почистване с пара. Екстракцията с гореща вода съчетава високо налягане за разбъркване на влакната на килима с гореща вода, за да се ускори времето за реакция. Това е начинът, по който работи професионалното почистване на килими с пара:

Дюза с високо налягане изстрелва мощна струя гореща вода и почистващ препарат дълбоко във влакната на килима. Едновременно с това засмукващият маркуч изтегля водата и почистващия разтвор заедно с всички замърсявания, прах и мръсотия, за да остави килима дълбоко почистен. Дюзата може да засмуче около 95 % от течността.

Професионалното почистване на килими с пара е подходящо както за синтетични килими, така и за килими, изработени от вълнени влакна.

Силно препоръчваме прането на мокети с пара, тъй като този метод дава най-добри резултати както за хигиената, така и за външния вид на вашата подова настилка. Екстракцията с гореща вода премахва неприятните миризми и грозните петна и убива бактериите, което го прави особено подходящ, ако в домакинството ви има хора, страдащи от алергии. Методите за сухо почистване на килими се използват най-вече за деликатни мокети и килими, които не могат да бъдат третирани с вода.

Времето за сушене зависи от вида на влакната на мокета, но обикновено отнема между четири и шест часа. Моля, избягвайте да ходите по мокета до пълното му изсъхване, за да предотвратите повторно замърсяване и подхлъзване.

Използваме професионални почистващи продукти, които са специално разработени за безопасна употреба в домашни условия. Разтворите са 100% безопасни за домашни любимци и деца. При поискване може да бъде предоставен информационен лист за безопасност.

Само един. Нашия специалист ще се появи на място в уговорения час с цялото оборудване за извършване на прането на мокет.

Да, нашият техник ще премести мебелите ви без допълнително заплащане; почистваме ги отдолу, след което ги поставяме обратно на правилното им място върху защитна подложка, ако е необходимо. Препоръчваме ви да премахнете предмети от и извън мебелите си, като растения, лампи, дреболии, книги, дрехи, преди да пристигнем.

Средно за всяка стая нашите техници отделят около 20 минути. Това време може да варира в зависимост от броя на мебелите, които трябва да бъдат преместени, размера на помещението, както и от степента на замърсяване.

Цената ни включва третиране на петна, преместване на мебели и политика на 100% удовлетвореност. Цената, посочена от нашия екип за обслужване на клиенти, винаги е платената цена, като гарантираме, че няма скрити такси или допълнителни разходи.

Ще се радваме да работим с вас, за да коригираме всяка възникнала ситуация. В някои случаи това може да означава пране на място на определени проблемни области или дори цялостно повторно пране на въпросната област.

Препоръчва се леко прахосмучене в зоните на движение, но не е задължително. Ако е необходимо, екипът може предварително да прахосмучи зоната, която ще се почиства. Също така нашата машина прахосмуче през цялото време докато трае почистването.

Не можем да гарантираме, че ще отстраним всички петна или зацапвания. Съществуват вещества, които могат трайно да обезцветят влакната на мокета. Възрастта на мокета и видът на мокетните влакна също играят роля в това отношение. Техникът ще се опита да определи дали случаят е такъв преди почистването, но не винаги е в състояние да определи това, преди да се опита да отстрани петната.

Производителите на мокети препоръчват да ги почиствате с прахосмукачка поне веднъж седмично. Ако имате домашни любимци или малки деца, прахосмучете ежедневно. Препоръчителният срок за професионално почистване с пара е между 6 и 18 месеца. Това зависи от интензивността на движението и замърсяването на мокета ви.