пропър почистваща фирма Варна

Почистваща Фирма Варна

+359 876 484 483

Пране на мека мебел Варна

Proper Професионалната фирма за почистване на тапицерии във Варна Ви предлага най-добрите услуги за почистване на мека мебели на изгодна цена.

Изберете качеството!

✓ Меката Ви мебел ще изглежда невероятно отново

✓ Дълготрайно ароматизиране

✓ 99% Успешно премахване на петна

✓ Еко препарати за почистване

✓ Бърза реакция до 48часа.

✓ Високо ниво на оборудване 

✓ Бързо съхнене на меката мебел до 12ч.

✓ Винаги на време

✓ Усмихнато и възпитано обслужване

✓ Ще се държим с уважение към Вас и Вашият дом

 

Пране на мека мебел

Подходящ за дивани от памук, кадифе, вискоза, коприна, вълна, лен и синтетични материали

Когато мислите за дивана си , гледайте на него като на палто. Бихте ли го носили 5 години, без да го почистите? Диваните, фотьойлите, столовете за хранене и другите меки мебели  в дома се нуждаят от редовна поддръжка и почистване, за да изглеждат добре. Всъщност ви препоръчваме да перете професионално дивана си поне  веднъж годишно, за да го поддържате в чисто състояние и да удължите живота му.

Процедура по запазване на час и изпиране

Ние се гордеем с почистващите услуги, които предлагаме и искаме да сме сигурни, че знаете как да се грижите за вашата мека мебел. Ето кратък преглед на това как ще се заемем с възстановяването му:

  1. Браво, разгледахте нашия сайт и решихте, че ние сме най-добрата фирма за почистване на мека мебел във Варна!
  2. „По телефона ще ни обясните колко голям е вашият диван, какъв е материалът и вида на замърсяването, а ние от своя страна ще ви кажем колко ще ви струва.
  3. След като разберете процеса на пране на мека мебел, просто си уговорете час за посещение при нашите специалисти. Работим на две смени, което ни позволява да покрием уикендите, както и късния следобед след 17:30 ч., когато повечето хора обикновено са вкъщи.
  4. Нашите експерти по почистване на мека мебел ще бъдат в дома ви в уговореното време. Единственото, което се изисква от вас е да нямате лични вещи на диваните си по време на тяхното посещение.
  5. В зависимост от размера на меката мебел и нивото на замърсяване, процесът на пране може да отнеме от 30 минути до два часа.
  6. След като приключим с изпирането на вашата мека мебел във Варна, остава само да изчакате няколко часа да изсъхне и можете да й се насладите..
почистване на мека мебел Варна

Почистване на мека мебел - дълбоко почистване на дивана

Тук, в Пропър, гарантираме висококачествени резултати от нашите професионални услуги за пране на мека мебел, обслужващи цяла Варна и околностите, на конкурентни и достъпни цени. За повечето мебели ние използваме специализирани машини за почистване на тапицерия и специални препарати и разтвори за отстраняване на петна.

Премахване на петна от меката мебел Варна

На всеки се случва да разлее, така че когато се случи, не забравяйте да ни се обадите възможно най-скоро, защото колкото по-рано се заемем с петното, толкова по-вероятно е да успеем да го отстраним! И макар че може да е изкушаващо да се опитате да го отстраните сами, като използвате евтин препарат за петна, има вероятност само да влошите състоянието на меката си мебел.

Пране на мека мебел
преди и сега пране на мека мебел

Нашите услуги за почистване на мека мебел във Варна

Избирайки нашите услуги за пране на мека мебел, варненските домове и офиси могат да извлекат истинска полза. Ние предлагаме висококачествени и надеждни услуги за почистване, които имат за цел да възстановят тапицерията до нейното оптимално чисто и хигиенично състояние.

Използваме методичен план за почистване на меки мебели в 10 стъпки, който е изпитан и надежден, като дори връща към живот захабени и износени на вид столове и дивани, които са виждали и по-добри дни.

Първоначално мебелите ви ще бъдат почистени с прахосмучени с помощта на мощни машини, които ефективно отстраняват свободните замърсявания и остатъци. След това нашите квалифицирани и опитни техници ще прегледат обстойно вашата тапицерия, като внимателно ще проверят за евентуални разкъсвания, разнищвания или петна по тъканта. Установените петна ще бъдат напръскани със специално формулиран почистващ препарат, а за упорито зацапаните места ще се разтърка с мека кърпа.

За дълбоко почистване на тапицерията, при което ефективно се отстраняват всички замърсявания и частици, нашият екип за почистване на мека мебел във Варна използва най-новите, водещи на пазара машини за почистване с. Работейки от повърхността до вътрешността на мебелите, нашите машини осигуряват стерилизация, като ви дават пълна увереност, че тапицерията ви ще бъде освободена прахови акари, бактерии, невидими частици и алергени, както и от всякакви неприятни миризми.

Безопасно пране на мека мебел

Когато сте инвестирали и сте направили разходи, за да си купите красив стол или диван, логично е да искате той да бъде почистен с най-добрите продукти, които са и безопасни – и точно това ще получите в нашата семейна фирма за почистване на мека мебел във Варна.

Гордеем се, че използваме натурални, екологични почистващи разтвори, които са надеждни, така че вашата тапицерия да бъде защитена, а тези, които я използват след това, да не бъдат изложени на вредни химикали от почистването.

Почистваме всякакъв вид мека мебел

Клиентите на нашата фирма за пране на мека мебел във  Варна ще се радват да разберат, че всички наши техници са напълно обучени и притежават умения за почистване на всички видове тапицерии. Независимо от вида на тъканите, от които са изработени вашите столове, дивани и т.н., и независимо от цветовете, стиловете или другите им характеристики и свойства, можете да се доверите на нашите способности за почистване по високи стандарти, съобразени с индивидуалните нужди на всяка мебел.

Нашите трудолюбиви техници за почистване на мека мебел във Варна полагат допълнителни усилия, за да възвърнат предишния блясък на тапицерията, но ще се радвате да знаете, че с нашите изпитани методи  тапицерията се почиства и изсушава бързо, за ваше удобство.

С многобройните положителни отзива на клиенти нашите услуги за пране на мека мебел във Варна със сигурност се препоръчват. Така, че защо да не се убедите сами защо сме предпочитан избор за толкова много домове и фирми в района? Свържете се с нас, за да получите безплатна оферта на достъпна цена.

почистване на дивани Варна

Предлагаме екстракция с гореща вода, наричана още пране на мека мебел с пара, за повечето дивани от памучни, синтетични и смесени влакна, както и химическо чистене на място за деликатни материи

Почистването на меки мебели е третиране на всяка тапицирана мебел в дома ви. Тази процедура може да се използва за дълбоко почистване на дивани, столове, кресла, завеси, пердета и други тапицирани предмети.

Ефективността на продуктите и процедурите за отстраняване на петна зависи от причината за появата им. В повечето случаи обаче можем да почистим дори стари петна, без да оставим следи. Въпреки че не 100% от петната могат да бъдат почистени, ние ще направим всичко възможно да ги отстраним от вашате мебели

Да. Работим само с професионални инструменти и машини за почистване и използваме съвременни препарати и разтвори. Работим с марките Prochem и Karcher, които са водещи доставчици в областта на почистването в световен мащаб. Продуктите на Prochem са екологични, нетоксични и безопасни за деца, алергични хора и домашни любимци.

Да, използваме. Въпреки това всички препарати, които използваме, са напълно нетоксични и подходящи за почистване на мебели за дома. Ако сте чувствителни към определени химикали, моля, уведомете ни, когато правите резервацията си, за да можем да приложим алтернативно решение за почистване на вашето обзавеждане.

Тапицерията, изработена от вълна или смеси от вълна, отнема между 8 и 12 часа. Всички останали видове тъкани трябва да са напълно сухи след около 3 до 6 часа.

Да. На разположение сме седем дни в седмицата и работим и на празнични дни без допълнително заплащане.

Можете да платите за почистването на мека мебел в брой или банков превод.

Всички наши специалисти по почистването са обучени да предоставят изключително високо ниво на обслужване. Те имат богат опит и знаят кои почистващи материали и техники да прилагат във всяка ситуация. Вашата мека мебел наистина не би могла да бъде в по-сигурни ръце

Зависи от размера и състоянието на меката мебел, но например за триместен диван е необходим около 1 час

Разбира се. Това е обичайна практика и ние гарантираме за всички наши служители.